top of page

Over ons

Zoals de naam het zegt, behandelen we uitsluitend patiënten met oogproblemen. Het team bestaat uit 2 oogartsen en verschillende dierenarts assistentes. De assistentes hebben, door hun lange samenwerking met de oogartsen, een goede kennis van de oogziektes, medicijnen en operatie procedures en kunnen hierover een goed advies geven.

WendyvanBreeFotografie-193.jpg
WendyvanBreeFotografie-197.jpg
WendyvanBreeFotografie-163.jpg

Het EYES team, even voorstellen:

Anne-Marie Verbruggen

WendyvanBreeFotografie-116.jpg

Anne-Marie studeerde in 1994 af op de Faculteit Diergeneeskunde in Luik, België. Na een verdere opleiding van 3 jaren op de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en het behalen van het ECVO examen in Maisons Alfort (Parijs) in 2000, werd ze Europees erkend dierenarts specialist in de oogheelkunde (ECVO Diplomate).

Anne-Marie is als oogarts ook werkzaam bij:

  • Diergeneeskundige Verwijscentrum, Dordrecht

Chantal van Schaik - Verboven

In 2007 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een aantal jaar in grote eerstelijns praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 2011 gestart met mijn opleiding tot Europees Specialist Oogheelkunde (ECVO) in Utrecht. Deze heb ik succesvol afgerond met een Europees examen.

Na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op de faculteit Diergeneeskunde, waar ik derdelijns patiënten behandelde en oogheelkundig onderwijs gaf aan Diergeneeskunde studenten, werd het tijd voor mij om terug te keren naar Brabant.

Als echte Brabantse woon ik op dit moment met mijn gezin in Oosterhout, en werk ik met veel enthousiasme in deze mooie kliniek. 

Mijn speciale interesse ligt bij de chirurgie. Zo zullen wij in de kliniek o.a. de beschikking hebben over een operatiemicroscoop, waarmee o.a. cataractoperaties en uitgebreide hoornvlieschirurgie kan worden uitgevoerd.

 

WendyvanBreeFotografie-200.jpg

“Zo’n fantastisch gevoel als een blinde hond na een staaroperatie weer met zicht naar buiten wandelt”

Simone Geelhoed

WendyvanBreeFotografie-140.jpg

Sinds 1986 werkzaam in een eerstelijns kliniek en vanaf 2003 werkzaam bij oogarts A-M Verbruggen. In hart en nieren paraveterinair en personal assistant!  Met veel passie voor oogheelkunde , anesthesie en liefde voor dieren doe ik dit al ruim 15 jaar.

Tamara Hack

WendyvanBreeFotografie-132.jpg

Sinds 1 juni 2019 is Tamara ons team komen versterken, na 6 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een eerstelijns kliniek in Brabant is haar belangstelling voor oogheelkunde gekomen. Zij is ook degene die de cataract operatie begeleid dus bij haar kunt u ook met uw vragen terecht.

bottom of page