top of page

Over ons

Zoals de naam het zegt, behandelen we uitsluitend patiënten met oogproblemen. Het team bestaat uit 1 oogarts en 2 assistentes ( paraveterinair). De assistentes hebben, door hun lange samenwerking met de oogarts, een goede kennis van de oogziektes, medicijnen en operatie procedures en kunnen hierover een goed advies geven.

117_Zelia.Akse.Photography.jpg

Het EYES team, even voorstellen:

Anne-Marie Verbruggen

WendyvanBreeFotografie-116.jpg

Anne-Marie studeerde in 1994 af op de Faculteit Diergeneeskunde in Luik, België. Na een verdere opleiding van 3 jaren op de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en het behalen van het ECVO examen in Maisons Alfort (Parijs) in 2000, werd ze Europees erkend dierenarts specialist in de oogheelkunde (ECVO Diplomate).

Anne-Marie is als oogarts ook werkzaam bij:

  • Diergeneeskundige Verwijscentrum, Dordrecht

Simone Geelhoed

WendyvanBreeFotografie-140.jpg

Sinds 1986 werkzaam in een eerstelijns kliniek en vanaf 2003 werkzaam bij oogarts A-M Verbruggen. In hart en nieren paraveterinair en personal assistant!  Met veel passie voor oogheelkunde , anesthesie en liefde voor dieren doe ik dit al ruim 20 jaar.

Tamara Hack

WendyvanBreeFotografie-132.jpg

Sinds 2001 werkzaam in verschillende 1e en 2e lijns-dierenartspraktijken in West-Brabant. Onder andere ook samengewerkt met Anne-Marie Verbruggen. Door de jaren heen veel patiënten en eigenaren mogen leren kennen erg leuk om ze ook hier in Breda weer te kunnen helpen.

Sinds 1 juni 2019 is Tamara ons team komen versterken.  

bottom of page